top of page
DSC03833.jpg

Over ons

Wat wij geloven

Wij belijden dat Jezus Christus Gods Zoon is en dat Hij door God werd gezonden om de mensheid te redden. Door het lijden en sterven van Jezus Christus en door Zijn opstanding, geloven wij dat wij een persoonlijk relatie met God mogen hebben en wij eeuwig leven van Hem gekregen hebben.

Wij geloven in de Bijbel als het onfeilbare Woord van God. De Bijbel is door God geïnspireerd en betrouwbaar. De Bijbel is gezaghebbend en toepasbaar in ons dagelijks leven.

Wij steunen

Trans World Radio

Als gemeente ondersteunen wij Trans World Radio. Wij vinden het belangrijk dat het woord van God wordt verspreid over de hele wereld.

Onze voorgangers

In onze gemeente bedient onze vaste voorganger/leraar, Anne Marinus, over het algemeen het Woord. Daarnaast zijn er nog een aantal broeders uit onze gemeente die het Woord verkondigen. Maar ook nodigen we regelmatig gastsprekers ‘van buiten’ uit om het Woord door te geven.

Combo

Wij hebben een eigen combo met verschillende muzikanten uit onze eigen gemeente. Elke zondag voor de woordverkondiging aan, zingen we onder begeleiding van het combo, diverse liederen uit o.a. Opwekking, Johannes de Heer en Glorieklokken.

Combo
bottom of page